Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


11. og 12. december kan man på henholdsvis Loppen og Voxhall opleve det svenske band The Wannadies, og derfor har vi valgt at skrive en kort profil af bandet.

The Wannadies

The Wannadies debuterede helt tilbage i 1989 med EPen “Smile”, men slog for alvor igennem med pladen “Be A Girl” i 1994 med sange som Might Be Stars og You and Me Song (et nummer der bl.a. var med på soundtracket til Baz Luhrmanns Romeo + Juliet). Siden da har de udgivet en række plader og haft mindre hits med sangene Friends, Hit og Yeah, og bandet har netop udgivet pladen “Before and After“.

Bandet spiller melodisk indiepop, hvor skarpe guitarriff og keyboards lægger bund for Pär Wiksten og Christina Bergmarks vokaler, og de fleste af sangene er udstyret med omkvæd, som man ikke kan lade være med at synge med på. Bandet har spillet her en del gange før, og deres blanding af iørefaldende melodier og sort humor er absolut værd at opsøge, når de nu igen kommer til landet.

Har du lyst til at høre lidt af The Wannadies’ musik, inden du køber din billet til en af de to koncerter, kan du på bandets webside se en række af deres videoer. Her finder du bl.a. videoer til tre af numrene fra deres seneste plade inklusiv den bitre kærlighedssang Piss on You, hvor de får hjælp af rapperen Petter.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS