Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Tricky Man kan idag hos Stylus Magazine læse første del af artiklen The Incredible Weed Smoking, Trip-Hop Denying, Paranoid, Schizophrenic World of Tricky, hvor journalisten gennemgår hele rapperen Trickys karriere.

Tricky kom som bekendt frem som et medlem af Massive Attack, men efter han forlod bandet har han udgivet en række soloudgivelser, hvor specielt solodebuten “Maxinquaye” fik en del opmærksomhed. Første del følger Tricky indtil slutningen af 1995, og i anden del (der kommer næste måned) vil journalisten forsøge at forklare, hvorfor de mindre kendte pladers manglende succes ikke er et tegn på, at Tricky har mistet evnen til at lave fantastisk musik.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS