Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Bootleg optagelser af koncerter har formodentligt eksisteret lige så længe som båndoptageren, men hvor man før i tiden skulle lede længe efter en optagelse af Nirvanas sidste koncert eller den koncert, hvor Ozzy bed hovedet af en flagermus, så er det nu blevet lettere at finde koncertoptagelser via internettet.

Et af de steder, hvor man kan finde bootlegs, er på siden Live Music Archive. Her kan man finde over 7000 koncertoptagelser med bands som Zwan, Spoon, Fugazi og Godspeed You Black Emporer!. Man kan formodentligt diskutere lovligheden af nogle af disse optagelser, men da eksempelvis bandet Spoon tillader optagelser til deres koncerter, skulle der vel ikke være noget lovmæssigt i vejen for at downloade en af de ni koncerter, der er tilgængelige på siden.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS