Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Bootleg optagelser af koncerter har formodentligt eksisteret lige så længe som båndoptageren, men hvor man før i tiden skulle lede længe efter en optagelse af Nirvanas sidste koncert eller den koncert, hvor Ozzy bed hovedet af en flagermus, så er det nu blevet lettere at finde koncertoptagelser via internettet.

Et af de steder, hvor man kan finde bootlegs, er på siden Live Music Archive. Her kan man finde over 7000 koncertoptagelser med bands som Zwan, Spoon, Fugazi og Godspeed You Black Emporer!. Man kan formodentligt diskutere lovligheden af nogle af disse optagelser, men da eksempelvis bandet Spoon tillader optagelser til deres koncerter, skulle der vel ikke være noget lovmæssigt i vejen for at downloade en af de ni koncerter, der er tilgængelige på siden.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS