Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Morrissey Så skulle det være officielt! Morrissey er tilbage i studiet og er igang med at indspille en plade, der gerne skulle komme på gaden til maj.

Den tidligere The Smiths sanger har ellers været uden pladekontrakt i en længere periode, men signede i foråret med Sanctuary Records. Men det er altså først nu, de første skridt tages til at gøre en kommende plade klar. Morrissey har siden udgivelsen af “Maladjusted” i 1997 turneret flittigt og skulle eftersigende have haft materiale klar til en udgivelse længe.

Faktisk kunne man på tv-showet Late Late Show with Craig Kilborn for et år siden se et interview med Morrissey, hvor han også spillede nummeret Last of The Gang To Die, der muligvis bliver den første single fra den kommende plade. Andre sange, der er dukket op til koncerter det seneste års tid (inklusiv koncerten i København) er Irish Blood, English Heart og The World Is Full Of Crashing Bores, så det skal blive spændende, om de kommer med på pladen, eller om Moz er begyndt at indspille helt nyt materiale.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS