Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Morrissey Så skulle det være officielt! Morrissey er tilbage i studiet og er igang med at indspille en plade, der gerne skulle komme på gaden til maj.

Den tidligere The Smiths sanger har ellers været uden pladekontrakt i en længere periode, men signede i foråret med Sanctuary Records. Men det er altså først nu, de første skridt tages til at gøre en kommende plade klar. Morrissey har siden udgivelsen af “Maladjusted” i 1997 turneret flittigt og skulle eftersigende have haft materiale klar til en udgivelse længe.

Faktisk kunne man på tv-showet Late Late Show with Craig Kilborn for et år siden se et interview med Morrissey, hvor han også spillede nummeret Last of The Gang To Die, der muligvis bliver den første single fra den kommende plade. Andre sange, der er dukket op til koncerter det seneste års tid (inklusiv koncerten i København) er Irish Blood, English Heart og The World Is Full Of Crashing Bores, så det skal blive spændende, om de kommer med på pladen, eller om Moz er begyndt at indspille helt nyt materiale.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS