Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Man skal åbenbart ikke forvente, at man kan sidde ned til en Busta Rhymes koncert uden at blive svinet til. Ifølge Ananova havde Busta til koncerten i København i onsdags sagt: “I didn’t come from the other end of the world to see people sit on their ass. Everybody get up“. Hvilket er fair, når man forsøger at pumpe en stemning op. Men desværre mindre fair, når man råber det efter en gut, der sidder i rullestol!

Bustas pladeselskab har naturligvis undskyldt episoden og forklaret, at Busta ikke havde lagt mærke til, at manden sad i en rullestol. Men det ændrer ikke på det faktum, at dette formodentligt er den mest pinlige showbiz episode, siden Amin Jensen fik et udviklingshæmmet barn til at græde ved at råbe af ham på cirkusdansk. Kik dog på jeres publikum, inden I sviner dem til, drenge!

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS