Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Man skal åbenbart ikke forvente, at man kan sidde ned til en Busta Rhymes koncert uden at blive svinet til. Ifølge Ananova havde Busta til koncerten i København i onsdags sagt: “I didn’t come from the other end of the world to see people sit on their ass. Everybody get up“. Hvilket er fair, når man forsøger at pumpe en stemning op. Men desværre mindre fair, når man råber det efter en gut, der sidder i rullestol!

Bustas pladeselskab har naturligvis undskyldt episoden og forklaret, at Busta ikke havde lagt mærke til, at manden sad i en rullestol. Men det ændrer ikke på det faktum, at dette formodentligt er den mest pinlige showbiz episode, siden Amin Jensen fik et udviklingshæmmet barn til at græde ved at råbe af ham på cirkusdansk. Kik dog på jeres publikum, inden I sviner dem til, drenge!

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS