Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er blivet skrevet en del om opløsningen af bandet Suede, hvilket formodentligt ikke har skadet salget af deres netop udsendte opsamlingsplade. Brett Anderson har i en del interviews nævnt, at de ikke følte sig inspirerede til at lave en Suede plade mere lige nu, og derfor ville de gerne have tid til at indspille plader hver for sig.

Han har dog aldrig sagt, at bandet definitivt var opløst, og dermed har der hele tiden været holdt en dør åben for, at bandet måske en dag kunne finde sammen igen. Og nu er den dør nærmest blevet sparket op på vid gab. Brett sagde nemlig til deres sidste afskedskoncert i London forleden: “I just want you to know. There will be another Suede record. But not yet“.

Det kan naturligvis blive svært at holde ham til det løfte om en 3-4 år, hvis nogle af medlemmerne får succesfulde solokarrierer. Men det er da betryggende for bandets mange fans, at der er en vilje og lyst til på et senere tidspunkt igen at indspille musik under navnet Suede.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS