Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er blivet skrevet en del om opløsningen af bandet Suede, hvilket formodentligt ikke har skadet salget af deres netop udsendte opsamlingsplade. Brett Anderson har i en del interviews nævnt, at de ikke følte sig inspirerede til at lave en Suede plade mere lige nu, og derfor ville de gerne have tid til at indspille plader hver for sig.

Han har dog aldrig sagt, at bandet definitivt var opløst, og dermed har der hele tiden været holdt en dør åben for, at bandet måske en dag kunne finde sammen igen. Og nu er den dør nærmest blevet sparket op på vid gab. Brett sagde nemlig til deres sidste afskedskoncert i London forleden: “I just want you to know. There will be another Suede record. But not yet“.

Det kan naturligvis blive svært at holde ham til det løfte om en 3-4 år, hvis nogle af medlemmerne får succesfulde solokarrierer. Men det er da betryggende for bandets mange fans, at der er en vilje og lyst til på et senere tidspunkt igen at indspille musik under navnet Suede.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS