Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det lyder næsten for godt til at være sandt, men 28. januar går første af 48 musikprogrammer i luften på DR2 med titlen Musikprogrammet (forvent en del “Har du set Musikprogrammet? Hvilket musikprogram? Musikprogrammet!?!” samtaler i det nye år).

Inspirationen kommer fra de glimrende svenske musikudsendelser, og der er som på svensk tv planlagt at vise både dokumentarudsendelser og egne produktioner, hvilket jo lyder ganske lovende. Det skal dog blive spændende at se, hvad folkene hos DR2 forventer målgruppen 20-50 år er interesseret i musikalsk og også, hvad de mener med, at de vil ramme bredt. Vi havde naturligvis foretrukket, at programmet havde været så nichepræget som overhovedet muligt, men naturligvis kun så længe der var tale om en niche, der tiltaler os. Men håbet er jo lysegrønt, så lad os håbe det nye program bliver et spændende alternativ til Boogie og MTV.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS