Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det lyder næsten for godt til at være sandt, men 28. januar går første af 48 musikprogrammer i luften på DR2 med titlen Musikprogrammet (forvent en del “Har du set Musikprogrammet? Hvilket musikprogram? Musikprogrammet!?!” samtaler i det nye år).

Inspirationen kommer fra de glimrende svenske musikudsendelser, og der er som på svensk tv planlagt at vise både dokumentarudsendelser og egne produktioner, hvilket jo lyder ganske lovende. Det skal dog blive spændende at se, hvad folkene hos DR2 forventer målgruppen 20-50 år er interesseret i musikalsk og også, hvad de mener med, at de vil ramme bredt. Vi havde naturligvis foretrukket, at programmet havde været så nichepræget som overhovedet muligt, men naturligvis kun så længe der var tale om en niche, der tiltaler os. Men håbet er jo lysegrønt, så lad os håbe det nye program bliver et spændende alternativ til Boogie og MTV.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS