Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Folk er helt pjattede med at samle links sammen til alt muligt om året der gik. Den indtil videre mest omfattende liste vi har set består af links til årets bedste musikrelaterede artikler og hedder Favourite Scribings for 2003 [via Coolfer].

Der er naturligvis en del artikler om bands og musikgenrer, men der er også links til artikler om file-sharing, censur, fabrikerede popstjerner og musikjournalister, og da hvert link har en kommentar tilknyttet, kan man hurtigt danne sig et overblik over, hvilke artikler der vil interessere en.
Så keder du dig lidt i juledagene, er dette en god side at bookmarke, da der er masser af spændende artikler at tjekke ud.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS