Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Så skulle den nye Morrissey plade endeligt være på vej. Ifølge Ananova rammer pladen hylderne til april (og ikke maj som tidligere antaget) og indeholder både sange, man har kunnet høre på hans turnéer de senere år og helt nye numre.

Desuden vil pladen blive fulgt op af en tre måneder lang turné, hvor det jo ville være oplagt, at Moz tog turen forbi Roskilde Festivalen. Der er endnu ingen datoer for planlagte koncerter, men websiden Morrissey Solo er stedet, hvor man kan holde øje med den slags, så det vil vi naturligvis gøre.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS