Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der afholdes Super Bowl XXXVIII 1. februar i Houston, Texas, og selvom det først afgøres på søndag, hvilke to hold der skal møde hinanden i årets største amerikanske sportsbegivenhed, så er det allerede blevet afsløret, hvem der skal underholde i pausen.

Ifølge Rolling Stone er det i år Nelly, P. Diddy og Kid Rock, der skal stå for den musikalske underholdning sammen med Janet Jackson. Så det skal blive spændende at se, hvordan de fire kunstnere får lavet et show, der hænger sammen (til tidligere shows har de forskellige kunstnere arbejdet sammen på forskellige medleys).

Beyonce skal også optræde til Super Bowl, men hun stiller op inden kampen. Der skal hun nemlig synge den amerikanske national melodi. Men den gode nyhed er, at vi slipper for at høre Bono og J-Lo synge om AIDS.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS