Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der findes en del sagnomspundne uudgivne plader, men en af de mest omtalte er formodentligt Brian Wilsons “Smile” plade, som han oprindeligt indspillede som en opfølger til den legendariske “Pet Sounds” plade. The Beach Boys og Brian Wilson blev enige om ikke at færdiggøre pladen, men nu har Wilson sammen med bandet The Wondermints færdiggjort de gamle sange og tager på turné til februar for at spille sangene live for første gang.

The Guardian har mødt Brian Wilson, der fortæller om de oprindelige indspilninger og om de mærkelige 60ere, hvor han tog så mange stoffer, at han installerede en sandkasse med klaver midt i sin stue. Og skulle navnet The Wondermints virke bekendt, så kan det skyldes, at de har været backing band for Wilson på tidligere turnéer, og at det var dem, der lavede temaet til den første Austin Powers film.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS