Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


The New York Times har en artikel om bands, der sælger liveoptagelser fra deres koncerter på deres websites [via Interesting Stuff].

Ikke overraskende er det bands, der rent faktisk spiller forskellige koncerter hver aften fyldt med improvisationer og overraskelser, der er fremme på beatet. Så er man vild med bands som Phish, Pearl Jam og Dave Matthews Band, er dette jo gode nyheder.

Men det umiddelbart mest interessante er åbenheden for at gøre lovlige liveoptagelser tilgængelige for fans, der gerne vil have en optagelse af den koncert, de syntes var fantastisk at være til eller for hardcore fans, der gerne vil have så meget af et bands musik til rådighed som muligt. Forhåbenligt vil flere bands fremover være interesseret i at følge dette eksempel, så man i fermtiden vil kunne købe koncertoptagelser med en lang række bands.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS