Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er kommet lidt mere gang i spillestederne, så vi har som sædvanligt samlet en række af månedens mest interessante koncerter sammen.

København:
06. februar Tina Dickow (Vega)
Den århusianske sangskriver kan opleves akustisk rundt om i landet, hvor hun bl.a. vil spille numre fra sin seneste plade “Notes”.

06. februar Van Morrison (Tivoli)
Den irske sanger giver intet mindre end to koncerter i København i denne måned, hvor han vil spille sange fra hans næsten 40 år lange musikalske karriere.

07. februar Van Morrison (Tivoli)
Se ovenfor

07. februar Bleeder (Vega)
Peter Peter tager sit band Bleeder med på turné i denne måned, hvilket nok betyder, at der er en opfølger til 1997s “Psycho Power” på vej. Vi ved faktisk ikke alverden om, hvordan Bleeder er ud lige nu, men har da ladet os fortælle, at Marie Eline fra Traening medvirker til koncerterne.

12. februar The Darkness + The Wildhearts (KB Hallen)
Spandex og falset er tilbage i stor stil, når The Darkness indtager scenen, og mon ikke der bliver knald på i KB Hallen. Og det ser ud som om Ginger har gendannet The Wildhearts besætningen fra midten af 90erne, så opvarmningskoncerten kunne også blive en ret forrygende oplevelse.

14. februar Kraftwerk (KB Hallen) (Udsolgt)
Også Kraftwerk giver to koncerter i denne måned, men mon ikke deres shows bliver noget anderledes end dem Van The Man har tænkt sig at spille. De tyske technokonger medbringer formodentligt en del visuelt udstyr, der sammen med klassikere som The Model og Autobahn nok skal garantere en fantastisk oplevelse.

15. februar Kraftwerk (KB Hallen)
Se ovenfor

17. februar The Raveonettes + The Veils + Learning From Las Vegas (Vega)
Den danske støjrock duo har klaret sig ganske godt i udlandet og er nu tilbage for at give danskerne en dosis af deres Whiplash Rock ‘n’ Roll.

18. februar A Silver Mt. Zion (Vega)
Bandet med det lidt specielle navn består af medlemmer fra Godspeed You Black Emporer!, men skulle være mere melodisk og tilgængeligt, hvilket sikkert ikke er så skidt endda.

21. februar Dicte + Claus Hempler (Vega)
En af landets mest roste og populære sangerinder tager på tur i denne måned, og det plejer altid at være billetprisen værd at opsøge. Med sig har hun den tidligere Fielfraz sanger Claus Hempler, der nu er soloartist.

22. februar Black Eyed Peas + Swollen Members (Vega) (Udsolgt)
Black Eyed Peas har hittet voldsomt med Where is the Love?, men de har faktisk lavet to plader før “Elephunk”, så mon ikke de har mere at byde på end bare det ene hit.

25. februar Air (Falkoner)
Franske Air er tilbage med pladen “Talkie Walkie”, og der er vel næppe tvivl om, at de er et af verdens mest interessante elektroniske navne. “Moon Safari” er en klassiker, der brød grænserne for, hvad elektronisk musik er, og koncerten bliver uden tvivl en unik oplevelse.

Århus:
05. februar Tina Dickow (Voxhall)
Se ovenfor

07. februar Kaizers Orchestra (Train)
Det norske orkester har en solid fanbase i Danmark og blev fornyligt af Gaffas læsere kåret som Årets Udenlandske Livenavn. Så er du til norsk ompa musik, er det om at få købt billet til koncerten.

12. Dicte + Claus Hempler (Train)
Se ovenfor

16. februar The Raveonettes + The Veils + Learning From Las Vegas (Voxhall)
Se ovenfor

17. februar A Silver Mt. Zion (Voxhall)
Se ovenfor

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS