Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Elton John har tænkt sig at spille en række koncerter i Las Vegas, hvor han vil vende tilbage til stilen fra 70erne, hvor han iførte sig kostumer og leverede shows istedet for koncerter. Da Elton nu ikke længere dagligt inhalerer stoffer i kilovis, bliver koncerterne naturligvis ikke så flamboyante, som de var tidligere. Men med hjælp fra fotografen Dave Chapelle og inspiration fra Eltons egen samling af Pop Art, skulle der være lagt op til en særdeles farvestrålende omgang.

Dette imponerer dog ikke journalisten fra The Guardian, der i sin artikel Spectacle Cases skriver følgende om de kommende koncerter:

Will dancers stare blankly like Warhol Marilyns while Lichtenstein space rockets crash through the backdrop? Surely this will be more than just fat Reg in a tiara bashing out the dirge about Monroe he fell back on when he couldn’t come up with a new tune for dopey Di’s demise?”

Derefter hiver han fat i bands som KISS, U2 og Pink Floyd for at give eksempler på, hvor langt ude bands kan være, når de forsøger at blande bizart teater med rockmusik. Retfærdigvis skal det siges, at idéer som flyvende grise, en kæmpe edderkop og Ridderne af Det Runde bord som rockmusical garanteret har set brandgodt ud på papiret.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS