Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Her på stedet prøver vi naturligvis at være så langt fremme på beatet mht. offentliggørelsen af navne på de kommende festivaler som muligt, og vi er da heller ikke blege for at starte nogle rygter. Men vi halter håbløst bagefter i forhold til de gode mennesker hos Universitetsradioen i København.

De har de seneste år ført den bedste webside om Roskilde Festivalen, og de har for vane at offentliggøre bandnavne lang tid før festivalen selv gør, hvilket er lækkert for musiktosser som os. Der er naturligvis også en debatsektion på deres side, hvor man kan fortælle, hvis man kender bassisten fra Placebos fætters nabo, der vist nok har hørt, at banden muligvis har tænkt sig at spille på en eller anden festival i år, der evt. kunne være Roskilde.

Som sagt kan man på Universitetsradioens Roskilde side se det seneste om den kommende festival, og det nyeste rygte er, at The Darkness selv for nylig har sagt, at de skal spille på Roskilde 2004. Så nu må vi bare se, om festivalen bekræfter denne booking en af dagene.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS