Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Sidste år kunne man på de engelske radiostationer høre DJs gå amok over et white label remix, der blandede sangen Lullaby med The Cure med rap, der mindede om The Streets. Tracket hed Snowflakes og var med en fyr, der kaldte sig Just Jack.

Remixet var så stor en succes specielt på stationen XFM, at Robert Smith fra The Cure gav tilladelse til, at Just Jack officielt måtte udgive nummeret, og man kan derfor finde tracket på pladen “The Outer Marker”, der blev udgivet i efteråret 2003. Tracket er nu blevet udgivet som single i USA, hvor det klarer sig rigtigt godt på en række radiostationer, og derfor kan man nu gratis downloade det hos www.justjackmusic.com. Det er et super track, så det er bestemt værd at tjekke ud.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS