Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Sidste år kunne man på de engelske radiostationer høre DJs gå amok over et white label remix, der blandede sangen Lullaby med The Cure med rap, der mindede om The Streets. Tracket hed Snowflakes og var med en fyr, der kaldte sig Just Jack.

Remixet var så stor en succes specielt på stationen XFM, at Robert Smith fra The Cure gav tilladelse til, at Just Jack officielt måtte udgive nummeret, og man kan derfor finde tracket på pladen “The Outer Marker”, der blev udgivet i efteråret 2003. Tracket er nu blevet udgivet som single i USA, hvor det klarer sig rigtigt godt på en række radiostationer, og derfor kan man nu gratis downloade det hos www.justjackmusic.com. Det er et super track, så det er bestemt værd at tjekke ud.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS