Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I musikbranchen er det meget vigtigt, at man aldrig “sælger ud”. Men der findes en hel del bands, der har haft stor succes med at sælge deres sange til tv-reklamer, og det virker som om, det med tiden er blevet mere accepteret at lade sin musik optræde i en reklame.

Men der er fortsat bands, der nægter at lade deres musik optræde i reklamer, og et af dem er bandet The Eels. På forsiden af deres webside forklarer de deres holdning til den slags og opfordrer ligefrem deres fans til at kontakte dem, hvis de opdager at musik med The Eels bruges kommercielt.

Andre gange skyldes modviljen ikke så meget det at reklamere, men mere en modvilje til at reklame for et bestemt produkt. Det er netop den type modvilje, der har fået Johnny Cashs familie til at forhindre et firma i at bruge sangen Ring of Fire til en reklame for hæmorroide creme. Og det kan man vel egentligt godt forstå.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS