Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


The Guardian har en ret sjov artikel om musik, der bruges til at straffe folk. Artiklen tager udgangspunkt i en sag fra L.A., hvor en dommer idømte en fyr til at skulle se La Traviata som straf for at have spillet 50 Cent alt for højt på sin bilstereo.

Artiklen udvikler sig derefter til en række eksempler på, hvordan andre folks musik kan ses som en form for straf: “The reason that nothing spoils a night out like a bobble-hatted idiot DJ with a stupid beard, inexplicably hired by the owners of an otherwise pleasant bar, is the same reason why music could be such a potent corrective: you cannot escape it“.

Artiklen er fyldt med eksempler på, hvordan eksempelvis den amerikanske hær har brugt AC/DC imod fjendtlige tropper, og hvordan vi herhjemme har brugt Mozart imod narkomaner. Det er fun stuff, og artiklen er bestemt værd at tjekke ud.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS