Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ifølge NME overvejer en lang række bands på independent labels som The White Stripes og Prodigy at boycotte MTV Europe, fordi der er uenighed om, hvor meget musikerne skal have for at MTV må vise deres videoer.

Man kunne måske have forestillet sig, at kunstnerne bare sendte deres videoer til MTV og var taknemmelige, hvis kanalen besluttede sig for at sætte dem i rotation. Men intet her i verden er gratis, og da musikbranchen naturligvis er big business er der penge involveret alle steder. Der er en kontrakt deadline i slutningen af denne måned og er parterne ikke noget til enighed til den tid, kan det betyde at 20% af de bands, der normalt vises på MTV ikke længere kan opleves på kanalen.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS