Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


GAFFA har nyt om den kommende Recession festival, der afvikles i Århus i dagene 6. – 8. maj. Festivalen har netop offentliggjort en række navne til dette års festival inklusiv I Am Kloot, kid606, Blue Foundation, og der kommer flere navne til på fredag.

Der er også kommet en række navne på programmet til dette års Spot Festival. I dagene 4. – 5. juni vil man naturligvis kunne opleve en lang række nye, spændende bands, der endnu ikke har udgivet plader. Men for at krydre festivaloplevelsen lidt har man tilføjet en række kendte navne til programmet, hvilket betyder, at man også vil kunne opleve Tim Christensen, Tue West, Nephew og islandske Múm på dette års festival.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS