Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det er netop blevet bekræftet, at Morrissey skal spille på dette års Hultsfred Festival, og ifølge det førende Moz fansite Morrissey Solo skal han også spille på Roskilde Festivalen.

Morrissey er for alvor kommet ud af sit hi, efter han underskrev en pladekontrakt med Sanctuary Records. Han udgiver pladen “You Are The Quarry” 17. maj, han har planlagt en række koncerter i løbet af sommeren, og han er blevet valgt til at planlægge den årlige Meltdown Festival.

Han har til festivalen indtil videre gendannet The New York Dolls (nogle kender måske sanger David Johansen fra The Dolls som skuespiller bl.a. i filmen Scrooged og som Buster Poindexter) og fået Franz Ferdinand og Elton John til at deltage. Der går et rygte om, at Elton skal lave en hyldest til sangeren Jobriath, der var den første popmusiker, der var åben omkring sin homoseksualitet. Men ellers er informationerne om festivalen, der afvikles i London i juni måned, begrænsede, men mon ikke snart det fulde program dukker op.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS