Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I forbindelse med SxSW Festivalen i sidste uge var der en del pladeforretningsejere der mødtes og diskuterede, hvordan branchen klarer sig, og hvordan de kan blive ved med at overleve. Hos Wired finder man i den forbindelse artiklen Record Stores: We’re Fine, Thanks [via Interesting Stuff], og hos San Angelo Standard Times finder man artiklen Indie record stores say they’re weathering new challenges, hvor en gruppe pladeforretningsejere er taget en tur i Wal-Mart for at se, hvordan mange amerikanere køber deres plader.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS