Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Efter at have kæmpet imod Warner Bros. i evigheder og skiftet navn fra Prince til O+> slap den diminutive rockstjerne fri fra det store pladeselskab og kunne dermed vaske ordet Slave af kinden igen. Men han havde kun begrænset succes med selv at udgive sine plader, og nu er Prince kravlet tilbage til de store, men dog til et andet kæmpeselskab denne gang.

Ifølge NME har Prince nemlig underskrevet en pladekontrakt med Sony, der 19. april vil udgive pladen “Musicology”. Prince, der for nylig optrådte til Grammy Awards sammen med Beyonce og netop er kommet i Rock ‘n’ Roll Hall of Fame, planlægger en verdensturné, der indtil videre kun tæller koncerter i det amerikanske, men formodentligt vil ramme Europa på et senere tidspunkt.

Det ser dog ud som om pladen er blevet indspillet før Sony kom ind i billedet, så udover mere promovering og bedre distribution får pladekontrakten nok ikke den helt store indflydelse på Princes musik lige med det første. Men det skal blive spændende at se, om det nye pladeselskab er alt der kræves for at Prince kan komme tilbage i rockens Superliga.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS