Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Torben Sangild har et indlæg om den kommende udgivelse fra My Bloody Valentine med information og en liste over alle dobbelt CDens 25 tracks. Han har desuden fundet et interview med bandets leder, Kevin Shields, der ellers er kendt for ikke at lade sig interviewe. I interviewet fortæller han om, hvad han har lavet siden MBV udgav “Loveless” i 1991, og om hans forhold til den kendte pladeselskabsmand Alan McGee. Der er desuden lidt info om Shields’ bidrag til soundtracket til Lost in Translation – et soundtrack, der forøvrigt indeholder støjpop perlen Just Like Honey med The Jesus & Mary Chain.

Sangild er forøvrigt aktuel med bogen Loaded om The Velvet Underground, hvor han og en række andre har skrevet artikler om det fantastiske band. Og vil du vide mere om førnævnte My Bloody Valentine, kan du jo tjekke bogen Støjens Æstetik, som Sangild udgav sidste år.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS