Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


BT har en artikel om et kommende nordisk award show kaldet Nordic Music Awards (som BT ganske morsomt har valgt at forkorte NWA artiklen igennem).

Idéen med showet synes at være, at da man ikke kan få internationale topnavne til at komme til shows som Danish Music Awards, bliver man nødt til at lave et større show, der når ud til flere mennesker for at kunne tiltrække de ønskede navne. Det hele bliver afgjort af seerne, og der vil blive uddelt priser til både danske, nordiske og internationale kunstnere. Showet sendes 23. oktober, men inden da kommer der en række indledende udsendelser. Så der er langt op til en del musik på TV til efteråret.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS