Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det virker som om de fleste længeventede udgivelser ligger tilgængeligt på nettet lang tid før man kan finde dem i butikkerne. Det har Wilco haft problemer med både med “Yankee Hotel Foxtrot” og også med den kommende “A Ghost is Born”. Nu har de taget et usædvanligt skridt for at vise, at fans der downloader musik ikke nødvendigvis er nogle banditter, der gerne vil stjæle fra bandet.

Wilco har oprettet sitet Just a Fan, hvor fans der har downloaded Wilco musik kan donere penge til Læger uden Grænser som en form for kompensation. På siden er der en udtalelse fra Jeff Tweedy og lidt information om idéen bag sitet, og vil man vide mere om Just a Fan har Pitchfork en artikel om websiden.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS