Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Når man blander The Beatles’ “White Album” med Jay-Zs “Black Album” får man som bekendt “The Grey Album“. Men hvad sker der, hvis man blander Jay-Z med Pavement pladen “Slanted & Enchanted”? Så får man af en eller anden grund “The Slack Album“. Endnu engang er det mere interessant end godt, men sådan er det jo oftest med remixes.

Har du nu selv fået lyst til at blande Jay-Z pladen med f.eks. “The Brown Album” med Ween, Metallicas “The Black Album” eller Weezer pladerne “The Blue Album” eller “The Green Album”, så er der hjælp at hente hos Jay-Z Construction Set. Vi er ikke helt sikre på, hvad det går ud på. Men eftersom det ligger på nettet, går vi udfra at det er fuldt lovligt og alle de nødvendige tilladelser er blevet indhentet. Så har du en DJ i maven, så tjek selv op på, hvad det er for noget.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS