Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Pitchfork har en artikel om den kommende plade med Björk “The Lake Experience”, der eftersigende indeholder diverse samarbejder med den bizarre japaner Dokaka, der ynder at indspille a cappela versioner af heavy klassikere (under Works kan du downloade hans versioner af bl.a. 2 Minutes to Midnight og Creeping Death).

Men artiklen handler også om det enorme antal af øvrige udgivelser den islandske sangtrold udgiver, hvilket må drive hendes hardcore fans til vanvid. Til juni udgiver hun eksempelvis liveudgaver af hendes fire øvrige plader, der er bygget op på samme måde som de oprindelige udgivelser, men sangene ligger i stedet i liveversioner. Så man kan altså til sommer investere i Debut Live, Post Live osv., hvis man er typen, der ikke kan leve uden at eje hver eneste tone nogen sinde produceret af den diminutive sangerinde.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS