Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Gary Barlow blev aldrig rigtig ‘den nye Elton John’ (med mindre man med ‘den nye Elton John’ mener fed og ringe), og Mark Owen havde ikke den store succes med at forvandle sig fra nuttet teenager til seriøs rockmusiker. Derfor er det ikke så mærkeligt, at de to har haft interesse i at samle Take That igen i et forsøg på at genopleve fortidens storhed. Det har næppe været problematisk at få Jason Orange og ham den anden med, da de har været omtrent lige så aktive de senere år som et dovendyr i koma. Men problemet har været Robbie Williams, der imod alle odds har fået stor succes med sin solokarriere.

Men nu forlyder det sørme fra NME, at Barlow har udtalt, at de alle fem vil samles til jul og ‘lave et eller andet’. Der bliver åbenbart ikke tale om en rigtig gendannelse med plader og koncerter, men derimod en enkeltstående begivenhed, hvilket formodentligt også er en bedre idé.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS