Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Blender har samlet deres bud på de 50 værste sange nogensinde indspillet og vil om nogle uger præsentere dem i et program på VH-1. Desværre kan man kun se de første 10 på deres webside (de vil åbenbart gerne have, man køber deres blad), men vi kan her afsløre at førstepladsen gik til We Built This City med Starship.

CNN har en artikel om listen, hvor de nævner en masse af sangene (man kan finde den fulde liste her). Her ligger sange som Achy Breaky Heart med Billy Ray Cyrus og American Life med Madonna ganske højt placeret, hvilket jo er helt rimeligt. Men der er helt sikkert nogle ret besynderlige tilføjelser og udeladelser, som man kan gå igang med at diskutere (Teardrops med Womack & Womack kunne eksempelvis fint have fået en top ti plads).

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS