Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som det nok er gået op for de fleste med adgang til kabeltv, sender MTV afsnit af showet The Newlyweds med Jessica Simpson og Nick Lachey med jævne mellemrum. Men sangkarrierer, optrædener på talkshows og deres eget reality show er ikke nok for de to, der nu har lanceret showet The Nick and Jessica Variety Hour på ABC i USA.

Flak Magazine har en stor artikel om de to, der sammenligner dem med Sonny og Cher og forudser, at Nick og Jessicas ægteskab ender som Sonny og Chers gjorde. Artiklen giver også en række fantastiske eksempler på, hvor forfærdeligt deres variety show var og undrer sig over, hvad der dog har fået Nick Lachey til at stille op til en duet med KITT.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS