Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det kom frem forleden, at Brett Anderson fra Suede vil spille solo til Rock ‘n’ Royal arrangementet 7. maj i Parken. Dermed bliver han det tredie internationale indslag på programmet, der allerede kan byde på Powderfinger og Black Rebel Motorcycle Club.

Planen er, at Brett skal spille både solomateriale og gamle Suede sange, og det er her, det begynder at blive interessant. For som der står i NME idag var Brett begyndt at skrive sange sammen med sin gamle partner Bernard Butler, og det ville jo være lidt fantastisk, hvis Butler tog en tur med Brett til den royale fest. Det er naturligvis ren spekulation, men det ville da være en super overraskelse.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS