Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det kom frem forleden, at Brett Anderson fra Suede vil spille solo til Rock ‘n’ Royal arrangementet 7. maj i Parken. Dermed bliver han det tredie internationale indslag på programmet, der allerede kan byde på Powderfinger og Black Rebel Motorcycle Club.

Planen er, at Brett skal spille både solomateriale og gamle Suede sange, og det er her, det begynder at blive interessant. For som der står i NME idag var Brett begyndt at skrive sange sammen med sin gamle partner Bernard Butler, og det ville jo være lidt fantastisk, hvis Butler tog en tur med Brett til den royale fest. Det er naturligvis ren spekulation, men det ville da være en super overraskelse.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS