Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på stedet har ufattelig stor respekt for Nick Drake, der døde i 1974. I næste måned udkommer pladen “Made To Love Magic”, der bl.a. indeholder den tidligere uudgivne sang Tow the Line, og i den anledning gennemgår The Guardian Nick Drakes liv og årene der fulgte hans død i artiklen Stranger to the World.

I artiklen får vi historien om hans problemfrie barndom og tiden på Cambridge samtidigt med en gennemgang af hans karriere. Der er interviews undervejs med søsteren Gabrielle Drake, Linda Thompson og folk der kendte Drake, og det hele leder op til hans tragiske død i 1974 og omstændighederne omkring valget om at udgive endnu en plade med hans materiale. Det er en lang og grundig artikel, der giver et interessant indblik i denne fascinerende kunstners liv.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS