Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hver gang man læser en artikel om Power Pop, er der altid et bandnavn der bliver bragt på banen – Big Star.

I tilfælde af at Big Star og/eller Alex Chilton ikke siger dig noget, kan du jo tjekke den kæmpestore artikel Big Star – The Real Story, der gennemgår bandets historie fra 1971 til 1975. Desuden dækker den også gendannelsen med medlemmer fra The Posies i 1993, diverse soloplader, plader udgivet de seneste par år og planerne om at udgive en plade i år med nyt materiale indspillet af Alex Chilton, Jody Stephens og Jon Auer og Ken Stringfellow fra The Posies. Der er med andre ord alt du kunne ønske at vide om Big Star og sikkert en hel del mere.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS