Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Lige såvel som alle skuespillere gerne vil være musikere, så vil alle musikere også gerne være skuespillere. Men det er alligevel de færreste musikere, der tager springet fra biroller i film til at få en hovedrolle på Broadway.

The Guardian har en artikel om P. Diddy/Puff Daddys forvandling fra rapper til hovedrolleindehaver i stykket A Raisin in the Sun – en rolle der oprindeligt blev spillet af Sidney Poitier. Der er naturligvis en masse forfærdelig teatersnak undervejs, men egentligt er det ganske interessant at læse om, hvordan det på teatret lykkes millionæren Puffy at forvandle sig til en simpel mand med mange problemer.

[Update] NME har samlet nogle citater fra anmeldelserne af Puffys optræden.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS