Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi nævnte forleden, at der var blevet lavet en film om MC5. Nu er der en film om The Ramones på vej, men ifølge New York Times mangler den tiltrods for stor succes på en række filmfestivaler stadig en distributør.

I artiklen nævnes en række af de indbyrdes problemer, der var i bandet, og det viser sig, at en del af de problemer også har været skyld i at filmen endnu ikke har haft premiere. Men planen er at tilføje mere materiale til filmen, og så udgive det hele på DVD til sommer. Filmen indeholder forøvrigt også det sidste interview Joe Strummer fra The Clash gav, så alt i alt lyder hele projektet ganske interessant.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS