Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Bloggeren Coolfer har et indlæg om muligheden for at downloade en koncert på et spillested, når koncerten er færdig. Indlægget er en kommentar til en artikel om USB nøgleringe med 128 Mb harddisk, som man for $10 kan få overført en koncert til på spillestedet Maxwell’s i New Jersey. Det må man sige er en del federe end at skulle stå en hel koncert igennem med en MiniDisc tapet på brystkassen for at få optaget en koncert med sit yndlingsband.

Det er firmaet eMusicLive, der står bag, og det er også dem, der vil sælge USB nøgleringene. De står også bag et andet initiativ, hvor man kan få brændt koncertoptagelser på en skive lige så snart koncerten er overstået. Det er en fremragende idé, men det er ikke altid lige let at få kunstnerne overtalt, hvilket The Meter har en artikel om.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS