Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


TDC kører i øjeblikket en kampagne, hvor man kan få 1200 gratis credits som man kan bruge til at downloade gratis musik for på siden TDC Online Musik.

For at kunne deltage i kampagnen skal man være TDC bredbåndskunde, og man skal logge ind på siden med sin TDC emailadresse og password. Men kan man det, kan man lytte til musik og downloade løs. Man kan eksempelvis bruge dette tilbud til at tjekke nogle af de bands, der spiller på den kommende Recession Festival. I TDCs musikdatabase ligger der nemlig musik med bl.a. Arab Strap, I Am Kloot, Powersolo, Vladislav Delay, Swell og The Handsome Family. Så kunne man godt tænke sig at høre musikken, inden man skal til koncerterne, er dette i hvert fald en måde at få det hørt på.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS