Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


De fleste musikelskere er vilde med et par bands som meget få andre kender, og de benytter derfor enhver mulighed for at informere verden om, hvad man går glip af, når man ikke kender disse bands. For os er et af de bands Local H.

Chicago duoen Local H har netop udsendt pladen “Whatever Happened to P.J. Soles” og er nu på turné rundt i USA. I den forbindelse har Houston Press en artikel om bandet, hvor de fortæller om bandets inspirationskilder og den nye plade.

Er du en af dem, der ikke lige kender Local H, kan du på deres webside tjekke den nye single California Songs (der indeholder linjerne “We know you love L.A./there’s nothing more to say/please no more California songs? /and fuck New York too“) og også se en række af deres videoer. Og skulle du være i tvivl om, hvem P.J. Soles er, så er der jo altid IMDb.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS