Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har modtaget følgende pressemeddelelse fra Klub Sandwich:

“Mandag den 17 maj udkommer Morrisseys første album i 7 år “You are the Quarry”. I den anledning er det en sand fornøjelse at Klub Sandwich kan præsentere det officielle release party torsdag d.13 maj på Sway i Århus, hvilket vil være den første gang man kan høre hele pladen i Danmark.
Showet starter kl. 20, pladen bliver spillet kl 21, og derefter er der masser af Moz/Smiths musik, konkurrencer og andet gøgl. De første tyve der medbringer blomster til The Guv’nor kan forvente lidt øl i baren……”

Så har du lyst til at høre den kommende Morrissey plade før alle andre, så duk op på Sway på torsdag.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS