Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Spot Festivalen i Århus er blevet stedet, hvor man år efter år kan tjekke op på de bedste up-and-coming skandinaviske navne, inden de bliver stjerner. Men er man typen, der godt lige kunne tænke sig at høre lidt af musikken før man ser koncerten, så er her godt nyt.

På festivalens webside kan man nemlig nu finde en bandplayer, hvor man kan finde musik med en lang række af festivalens navne. Udover at kunne høre et nummer fra hvert band, kan man også finde et par musikvideoer, læse om de forskellige bands og finde links til anmeldelser. Har man med andre ord lyst til at lave lidt hjemmearbejde, inden man går på musikalsk opdagelse, så er dette altså den perfekte måde at gøre det på.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS