Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Beastie Boys spillede forleden et hemmeligt gig i London, og Radio One var der for at forevige koncerten på bånd. Du kan høre uddrag af koncerten og høre interviews med The Beasties, hvis du besøger DJ Zane Lowes webside og klikker på Listen to the show.

Der er et interview cirka midt i den første time, og selve koncertoptagelsen starter efter cirka en time og tyve minutter. Så du kan naturligvis bare spole frem til koncerten, der er fyldt med gamle favoritter. Men undervejs i udsendelsen er der musik med TV on the Radio og The Killers, så det er bestemt også et lyt værd.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS