Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det amerikanske band Rilo Kiley har fået en del omtale dels pga. deres tilbagelænede guitarpop og også fordi sangerinden Jenny Lewis medvirker i sideprojektet The Postal Service.

Da bandet har udgivet deres plader på ganske små pladeselskaber, så er de ikke så lette at få fat i herhjemme. Derfor er det jo skønt, at man på bandets webside kan finde en stribe koncertoptagelser som man kan downloade (inklusiv flere sjove covers), og der er også nogle videooptagelser fra koncerter (inklusiv et par tracks fra deres kommende plade “More Adventurous”) plus videoen til sangen The Frug. Så er man nysgerrig for at lære dette charmerende orkester at kende, så er deres webside et virkeligt godt sted at starte.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS