Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har fundet endnu en artikel, hvor Stephin Merritt bliver udspurgt om populærmusik og endnu engang kommer med en række underholdende kommentarer.

Men det mest interessante ved artiklen er, at Merritt udtaler sig i selskab med Sufjan Stevens, der har fået en masse omtale pga. pladen “Seven Swans”, hvis tekster alle handler om religion. Stevens er formodentligt ikke så kendt herhjemme endnu, men han kan faktisk opleves som opvarmning for David Eugene Edwards på Voxhall 1. juni og Vega 3. juni. Eftersigende skulle Sufjan Stevens levere et særdeles underholdende show med masser af bizarre anekdoter mellem sange om Abraham og Fanden. Så det lyder som noget, man lige bør holde øje med.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS