Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er ikke mange forfattere, der er så vilde med rockmusik som Nick Hornby. Han har bl.a. skrevet bøgerne High Fidelity og 31 Songs, hvor det er tydeligt, at han elsker en lang række bands med en enorm intensitet og styrke. Han har tidligere skrevet artikler om musik for The New Yorker, men hans seneste artikel, der handler om Marah og om at rockens sammenhæng med ungdommen, er skrevet til The New York Times [via Interesting Stuff].

Endnu engang er det tydeligt at Hornby brænder for en masse musik og ekstra interessant, fordi han tager udgangspunkt i Marahs karriere, der til trods for udgivelsen af den forrygende “Kids in Philly” i 2000, ikke rigtigt røg afsted i samme grad som man kunne have håbet. Men artiklen handler også om, hvordan Hornby ser musik idag, så i denne lange artiklen kommer han rundt om en masse interessante emner.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS