Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den engelske sangskriver Nick Drake havde kun en ganske kort karriere, men har været inspiration for tusinder med sine fantastiske sange. Hos BBC2 kan man finde dokumentarudsendelsen Lost Boy: In Search of Nick Drake, der bliver præsenteret af Brad Pitt, der er stor fan af Drake.

I udsendelsen kan man høre interviews med folk, der kendte og arbejdede sammen med Nick Drake, der er en Norah Jones cover af Day is Done, og der er mulighed for at høre sangen Tow the Line, der ikke tidligere har været udgivet. Det er en uhyre informativ udsendelse, så er man fan eller bare nysgerrig for at lære mere om denne utrolige sangskriver, er dette en udsendelse man bør lytte igennem.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS