Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som tidligere nævnt vil vi her på Frekvens skrive en række omtaler af bands, der er værd at opsøge på dette års Roskilde Festival.

I Am Kloot - Foto: Jan Chrillesen Et af de bands er Manchester trioen I Am Kloot, der i 2001 udgav deres debutplade “Natural History“. Pladen blev modtaget med roser i de fleste musikmagasiner, og bandets sanger og sangskriver John Bramwell blev sammenlignet med Morrissey og Belle & Sebastians Stuart Murdoch. Bandet udgav pladen “I Am Kloot” sidste år, der ligeledes blev rost til skyerne, og Bramwell fik dermed etableret sig som en interessant og unik sangskriver.

I Am Kloot har allerede spillet et par jobs i Danmark i år (vi anmeldte dem for nylig til Recession), så der er allerede en hel del danskere, der kan skrive under på, at det er et band, det er værd at se live. Bramwells vid kan nemlig ikke kun høres i hans tekster, men også i de underholdende kommentarer han lader falde koncerten igennem. Hans tekster er også det primære grundlag for sammenligningerne med de to førnævnte kunstnere, da han ofte synger sine kærlighedssange med en underliggende kynisk tone og sort humor. Musikalsk er der til koncerterne ikke de store svinkeærinder, da de kun stiller op med bas, trommer og akustisk guitar. Men når sangene holder og melodierne er gode har man jo heller ikke brug for andet, hvilket vil være tydeligt for enhver, der opsøger bandet på Roskilde til sommer.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS