Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det er enormt let at smide amerikanske Kings of Leon i en bås med en masse andre guitarbands, der spiller musik inspireret af rock fra 70erne. Men selvom musikken ikke ligefrem er den mest nyskabende du vil rende ind i på dette års Roskilde Festival, så er der alligevel så meget power i deres iørefaldende retro rock, at vi forventer, at de leverer et brag af en koncert på dette års udgave af festivalen.

Kings of Leon Kings of Leon består af tre brødre, Caleb, Nathan og Jared, og deres fætter Matthew, der alle deler efternavnet Followill og sammen startede de bandet i Nashville i 2000. Året efter fik de en pladekontrakt, der førte til udgivelsen af EPen “Holy Roller Novocaine” to år senere. Bandet turnerede USA tyndt og senere samme år kunne de så udgive pladen “Youth & Young Manhood” (der bl.a. indeholder fire ud af fem sange fra EPen).

Pladen blev mødt med fantastiske anmeldelser og fik f.eks. fire stjerner i Rolling Stone Magazine, der roste det unge band for at spille rock som om de var gamle, garvede drenge i branchen. Pladen røg senere ind på mange anmelderes lister over bedste plader fra 2003, og bandet blev nomineret til intet mindre end tre NME Awards og to Brit Awards. Derfor var det vel meget naturligt, at da spilfirmaet EA Sports skulle promovere spillet Fifa 2004 i Europa, valgte de Kings of Leon singlen Red Morning Light til reklamerne og til spillets åbningssekvens.

Pladen er fyldt med forrygende rock ‘n’ roll og skal man tro de anmeldelser, der er blevet skrevet om bandets koncerter (inklusiv Gaffas anmeldelse af Kings of Leon koncerten på Loppen sidste år), så formår de til fulde at konvertere pladens sange til fantastiske liveudgaver. Så træk en gammel sweater på og lad bare skægget stå, og så vil du passe perfekt ind til koncerten på Roskilde. Det er muligt Kings of Leon er et af de hotteste bands lige nu, men de bruger tydeligvis ikke deres penge på designertøj og barberskum, hvilket jo også er lige meget, når man kan levere rocken.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS