Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


På den officielle Roskilde Festival webside følges bandnavnet Scissor Sisters af beskrivelsen “Groteske og lattermilde coverversioner”, hvilket er en anelse sært, da de kun har indspillet en coverversion til deres debutplade.

Men i en artikel hos Drowned in Sound kæmper de også med at sætte bandet i en musikalsk bås, så måske er det ikke så mærkeligt, at fokus automatisk falder på Scissor Sisters’ version af Comfortably Numb. Men heldigvis kan man i artiklen også læse om, hvordan bandet fandt sammen og om, hvordan deres ret specielle version af Pink Floyd sangen gik hen og blev et hit.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS