Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som bekendt finder Spot 10 Festivalen sted 4. og 5. juni i Århus og igen i år vil der blive varmet op til festivalen med forskellige præ Spot arrangementer.

Derfor har DR lavet en præsentation af festivalen, hvor de gennemgår en række af de begivenheder, der afvikles både før og mens festivalen finder sted. Samtidig leverer de også links til præsentationer af en lang række af de kunstnere, man vil kunne opleve på festivalen. Så har du brug for nogle tips til, hvem du skal se på Spot i år, er DRs artikel et ganske godt sted at starte. Og skulle du have lyst til at vinde nogle fribilletter til festivalen, har de såmænd også en Spot konkurrence, du kan deltage i.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS